Conditii de retur

Produsele comandate prin mail sau telefonic pot fi returnate in aceeasi stare in care au fost receptionate, in ambalajul original, cu etichetele de identificare intacte, in termen de 10 zile lucratoare incepand cu ziua primirii produsului. Cheltuielile de retur sunt suportate de client.

Centrul de Ortopedie si Recuperare Hypocrate va rambursa contravaloarea produsului dupa primirea si verificarea acestuia.

Coletul trebuie insotit de urmatoarele documente:

  1. Copie dupa facture/bon fiscal;
  2. Informatii privind contul, banca si titularul contului unde se va rambursa contravaloarea produsului;

Exceptii:

Urmatoarele produse nu pot face obiectul returnarii:

  • Produsele achizitionate de la sediul Centrului de Ortopedie si Recuperare hypocrate;
  • Produsul nu mai are ambalajul original ( ambalajul in care a fost livrat);
  • Etichetele de identificare sunt deteriorate;
  • Produsul a fost adus pe "comanda speciala" (produs adus pe comanda speciala fiind produsul sau produsele, care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala).

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, vom opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, vom refuza aceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).