Proteza pentru scurtarea membrului pelvin

Produs personalizat, disponibil pe comanda.

Suna azi la telefon 0765 729 302 pentru informatii despre produs sau pentru a programa o evaluare gratuita.

Daca nu poti suna, lasa-ne datele tale de contact (nume, telefon, email) la rubrica “ Contact “ si te sunam noi.

Mai multe detalii

Suna-ne la: 0765 729 302

Informatii

Protezarea implică utilizarea de membre artificiale (proteze) pentru a îmbunătăți funcția și stilul de viață al persoanelor cu pierderi la nivelul membrelor. Proteza trebuie să fie o combinație unică de materiale adecvate, aliniere, proiectare și construcție pentru a se potrivi cu nevoile funcționale ale pacientului. Protezele membrelor inferioare se refera la stabilitatea în picioare și la mers, absorbția șocurilor, stocarea și revenirea energiei, aspectul cosmetic și chiar nevoile funcționale ale persoanei. 

  • Proteza pentru scurtarea membrului pelvin este utilizata in cazuri de defecte congenitale ale membrelor inferioare sau in cazuri de scurtari semnificative ale acestora.

Caracteristici :

  • Proteza este un produs personalizat compus dintr-un manson protetic, realizat dintr-o combinatie de fibra de sticla sau carbon, materiale acrilice si alte materiale.
  • Elemente usoare,reglabile constand dintr-o combinatie de module din otel inox,titan sau aluminiu care permit reglarea protezei.
  • Opțiuni de finisare de înaltă calitate a cosmeticelor
  • Talpă protetică monoaxiala, biaxiala SACH sau din fibră de carbon cu funcție de reflexie a energiei
  • Articulatie de genunchi numai in cazul scurtarilor care permit.

Nu puteti veni la noi? Vom veni noi la tine!

Stim cat de greu poate fi sa ajugi la o clinica sau la medic. Programarea unei intalniri, gasirea transportului, uneori chiar gasirea unui loc de parcare ridica provocari reale. Tehnicienii Centrului de Ortopedie si Recuperare Hypocrate tin seama de stilul tau de viata in timp ce aduna toate informatiile relevante privind evaluarea initiala, printr-o abordare fara precedent. Specialistii nostrii pot veni la tine acasa pentru masuratorile protetice initiale. Deasemenea, stim ca ar fi mai bine ca masuratorile protetice sa fie facute in confortul casei tale si nu sa petreci timp intr-o sala de asteptare.

Contactati azi Centrul de Ortopedie si Recuperare Hypocrate la numarul de tel. 0765 729 302 pentru a afla mai multe despre proteza pentru scurtarea membrului pelvin sau pentru a programa o evaluare gratuita.